Våra tjänster


Våra tjänster

Askerberg Bygg AB erbjuder ett brett spektrum av byggtjänster:

  • Renoveringar
  • Tillbyggen
  • Nybyggnation
  • Markarbete

Inom dessa kategorier ryms oändligt många olika typer av specialbeställningar. Vi ser på alla nya uppdrag som spännande utmaningar.

Renoveringar

Renoveringsarbeten består alltid av flera olika moment. Först ska man i regel ta ner och riva ut det som redan finns, sedan ska man byta ut/reparera underlaget som man ska bygga nytt på. Här ingår ofta saker som el och VVS. När allt är förberett återstår att bygga upp det nya, som sedan ska inredas. 

Att renovera är idag roligare än någonsin. Idéerna och trenderna är många och det är bara att välja och vraka. Marknaden svämmar över av material och produkter och tack vare byggfirmor som vår går jobbet snabbt och effektivt. 

Tillbyggen

Har du redan en fastighet, men vill komplettera den med en extra modul så är det bara att bygga till. I vissa fall krävs tillstånd, hör med oss så gräver vi fram en lämplig lösning. 

Nybyggnation

Utmaningen i att bygga nytt är att man inte har något sedan innan att utgå ifrån. Detta skapar givetvis också mer frihet eftersom man inte har några begränsningar. Det är dina drömmar som lägger grunden för din nybyggnation – sedan fyller vi upp tomrummet!

Markarbete

Markarbete är en del av bygg som handlar om att förbereda marken för ett nytt landskap – oftast en byggnad eller anläggning av något slag. Den som ska bygga upp något nytt på orörd mark behöver först genomföra markarbete, så du som söker efter ett kompetent företag för att hantera alla steg i ditt byggprojekt har hittat rätt.

Varmt välkommen till Askerberg Bygg AB!

Välkommen!

Söker du efter ett byggbolag på Öland? AW & Askerberg Bygg AB finns visserligen i Kalmar men vi erbjuder våra tjänster inom bygg inom en vid radie.

Meny

Fönsterbyten

Vi erbjuder bland annat fönsterbyten i Kalmar-regionen och på Öland genom ett samarbete med Arctic Windows. De har ett komplett sortiment av fönster, dörrar och skjutpartier i PVC, trä och trä-aluminium med extremt bra u-värden (ner till 0,74/kvm för hela konstruktionen). Alla enheter tillverkas måttanpassade just efter din fastighet, utan extra kostnad. PVC-fönstren tillverkas av miljöcertifierade, tyska profiler och kan produceras i fria former.

© 2021 Byggkalmar.com. Alla rättigheter förbehållna.