Bygginspiration

Inom Askerberg bygg AB arbetar bara kvalitetsmedvetna hantverkare med giltiga yrkesbevis.

Den kreativa processen

Vi som arbetar inom byggsektorn vet hur roligt och stimulerande det är att bygga. Det är inte bara själva hantverket som är kul, utan också det att få se något växa från damm till fantastiska nya utrymmen. Det är en kreativ process man aldrig tröttnar på, tvärtom blir det snarare ett beroende.

Olika människor är bra på olika saker och vi som arbetar på Askerberg Bygg AB är experter på det som rör det praktiska i byggprocessen. Vi sköter allt från rivning till grund och finputs i alla möjliga utrymmen i en fastighet. Vi river, slipar, filar, borrar, spikar, putsar, mäter, räknar, balanserar, släpar, målar och tapetserar. Det är ett mycket omväxlande arbete och hela tiden arbetar man med slutbilden på näthinnan.

Bygginspiration
Målbild efter byggarbete

Målbilden

Du som beställer byggtjänster från oss på Askerberg Bygg AB har sedan innan en bild av vad du är ute efter – idéskapandet är ditt jobb. För att veta vad man vill ha krävs att man låter sig inspireras och inspirationskällorna är många i dag.

Många letar efter inspiration till sitt byggprojekt på nätet. Sajter som Pinterest, Instagram och diverse bygg- och inredningsforum bara växer och växer – aldrig har vi byggt och renoverat så mycket som idag.

Det finns många olika stilar att välja mellan, och ofta är det snyggt att blanda olika stilar. En personlig touch gör underverk för vilket utrymme som helst.

Praktiska lösningar

Ibland bryr man sig mindre om hur det man behöver bygga ser ut och mer om dess praktiska funktioner. Även här är inspiration viktigt för världen är full av smarta lösningar som du själv kanske inte tänkt på än.

Surfa ut på nätet – eller gå en promenad – vad som helst som sätter i gång den kreativa processen. Det är viktigt att du har ett stabilt underlag för oss att bygga från.

Ett axplock av våra arbeten